POLITIKË

Qytetaret e Fierit, kane kohe qe jane braktisur nga bashkia e Subashit te emeruar ne krye te saj, si edhe nga qeveria e Rames e dale nga masakra e 25 Prillit!

Nga Luan Baçi:

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Problemet dhe shqetesimet jane te shumta per qytetaret dhe si gjithemon jo vetem pa zgjidhje, por dhe te perbuzur edhe kur ata gjejne mundesine te ankohen diku ne ndonje institucion!

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Lagjia ” Kryengrijtia e Fierit” ku une banoj, ashtu si ne gjithe Fierin, ka shume kohe qe vuan mungesen e ujit te pishem, te pa pishem dhe askush nuk interesohet!
Ditet e fundit jane vertet shume te veshtira, mungesa e ujit eshte shume e theksuar, me ore te percaktuara dhe ne sasi shume te vogla!

Ankesave te qytetareve te drejtoria e ujesjellsit ju pergjigjen:

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

“Vendosni pompa”

Keshtu u shpreh nje banore e lagjes ” Kryengrijtja e Fierit” te emisioni ” koha per tu zgjuar” i Bashkim Hoxhes ne TV news 24, kete pergjigje i kishin dhene!

Reklama në FieriWeb - Sisteme Ngrohje "BLLOSHMI"

( kjo per tu thene drejtuesve, te rilindjes, se ankesat jane te verteta dhe te pa politizuara dhe se ankesat jane te shumta jo vetem te opozita por kudo qe qytetaret munden dhe degjohen, natyrisht tek ju jo)

Ankesat dhe shqetesimet jane te shumta dhe pa zgjidhje ne çdo institucion!

Institucionet jane kthyer ne vende ku jane punesuar, militante te rilindjes, jo profesionist, te pa afte, arrogant, hajdut dhe te pa edukuar!

“Drejtues” dhe ” Specialist” te fushave te ndryshme, hajdut profesionist, ne shume institucione vijne nga Tirana, çdo dite dhe ikin me xhepa plot duke zbrazur zhepat e qytetareve Fierak!

Pse nuk flasin deputetet socialist te qarkut Fier, per keta hajdut qe vijne nga Tirana dhe mendjen e kane se sa lek do marrin dhe jo te zgjidhja e problemeve dhe sherbimi ndaj qytetareve!

A nuk ka qytetare Fierak socialist te ndershem per te drejtuar dhe sherbyer qytetareve te vet?

Qytetare qe presin ne radhe me muaj dhe vite te tera, per LEGALIZIM banesash dhe pa paguar shumen e duhur kurr nuk mund te marrin çertifikaten e pronesise!

Qytetare te shumte pa paguar gjoben e Inxh hajduteve qe vijne nga Tirana çdo dite 8 vjete tashme nuk mund te marrin leje drejtimi per automjet!

Tatimor te korruptuar deri ne palce, qe jane bere tmerr i bizneseve!

E njejta situat, te Sigurimet shoqerore, ne Spital, ne Albpetrol, dhe ne çdo institucion tjeter!

Qeveri e bere njesh me krimin!
Qeveritar dhe punonjes administrate te korruptuar dhe pasuruar mbi kurrizin e qytetareve!
Situat alarmante pa punesie dhe pa sigurie
Gjendje e mjerueshme dhe e pa durueshme e qytetareve!

Ne si opozite !

Jo ne krye te detyres ashtu siç duhet!
Jo ne lartesine e duhur!
Jo aq sa meritojne qytetaret !
Qytetaret meritojne dhe vlejne shume me shume, me shume se dhe nga ne vet, pasi paguhemi nga taksat e tyre!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button