EKONOMITË NDRYSHME

Rënie e dollarit dhe paundit britanik, euro dhe franga zviceriane mbeten në të njëjtat pozita

Në kursin e Këmbimit Valutor të ditës së sotme vihet re një rënie e lehtë e Dollarit dhe një rritje e lehtë e Paundit Britanik. Euroja dhe Franga Zvicerane nuk kanë pësuar ndryshime.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Dollari: Blihet 104, Shitet 104.8

Euro: Blihet 121.3, Shitet 121.8

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Paundi Britanik: Blihet 143, Shitet 144.2

Franga Zviceriane: Blihet 112.6, Shitet 113.4

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"
Reklama në FieriWeb - Sisteme Ngrohje "BLLOSHMI"

Reklama në FieriWeb - "Veronesi" Caffe

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button