EKONOMI

Rënie e dollarit dhe rritje e frangës zviceriane, si paraqiten vlerat e euros në këmbimin valutor të ditës së sotme

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje të lehtë e Frangës Zvicerane dhe Paundit Britanik, ndërsa Dollari ka pësuar rënie. Ndërkohë monedha Euro nuk ka pësuar ndryshime.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Dollari: Blihet 105.7, Shitet 106.5

Euro: Blihet 122.3, Shitet 122.9

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Paundi Britanik : Blihet 142.5, Shitet 143.5

Franga Zviceriane: Blihet 115.2, Shitet 116

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"
Reklama në FieriWeb - Sisteme Ngrohje "BLLOSHMI"

Reklama në FieriWeb - "Veronesi" Caffe

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button