LIFESTYLESHOWBIZ

Sabianit i jepet mundësia e dytë, rikthehet sërish në shtëpinë e Big Brother VIP Albania

Sabiani ka fituar të drejtën që të futet sërish në shtëpinë e Big Brother VIP Albania.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Me biletën që ai ka marrë në fillim kur është futur në shtëpi, ai ka pasur fatin që të ketë biletën vajtje-ardhje.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Ani pse në fillim ai nuk deshi të pranonte, pasi tha se është publiku ai që nuk më ka dashur brenda në shtëpi, nuk ka kuptim të kthehet.

Mirëpo, duke biseduar me Arbanën, ai ka vendosur që të kthehet sërish, dhe ta marrë si sinjal këtë vendim të publikut sonte.

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button