AKTUALITETARSIMIMARKETING

Shkolla publike “Andon Xoxa”, shëmbulli që duhet ndjekur për krijimin e kushteve për femijët.

Shkolla publike ‘Andon Xoxa’ këtë të hënë do të hapë dyert për fëmijët të cilët ulen për herë të parë në bankat e shkollës, ditë kur nis zyrtarisht viti i ri shkollor!
Arsimimi dhe edukimi i nxënësve që frekuentojnë shkollën ‘Andon Xoxa’ janë të orientuara drejt standarteve bashkëkohore.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Cilësia e shërbimeve arsimore që ju ofrohet nxënësve, konceptohet njëherazi si cilësi e nivelit të organizimit dhe menaxhimit të shkollës, cilësi e nivelit të mësimdhënies dhe nxënies së nxënësve, cilësi e kujdesit që bëjmë për të gjithë nxënësit dhe së fundi si cilësi e rezultateve të arritura prej tyre në ç’do vit shkollor.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Misioni i shkollës ‘Andon Xoxa’ është guri themelor, që garanton jo vetëm bashkëpunimin efikas ndërmjet mësuesve, nxënësve dhe prindërve, por dhe suksesin drejt rrugës së dijes!

Në këtë shkollë fëmijët tuaj do të edukohen me një kulturë studimi sistematik dhe llogaridhënëse, do të gjejnë motivim, ambjente komode për studim, laboratorë dhe kabinete, mësimdhënie aktive dhe llogjike, klimë mbështetëse për punën në grup si dhe atë individuale, gjithashtu në këtë shkollë do të gjeni hapsira çlodhëse të bollshme e të gjelbëruara.

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

Ky institucion arsimor shtë shembulli më i mirë për t’u ndjekur, nëse prioriteti ynë është zhvillimi dhe rritja e cilësisë së jetës për fëmijët dhe gjithë komunitetin!

Reklama në FieriWeb - Sisteme Ngrohje "BLLOSHMI"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button