AKTUALITET

Shkundet dosja Gërdeci/ Drejtësi për 26 viktimat? Gjykata e Posaçme merr vendimin bombë për Fatmir Mediun

Gjykata e Posaçme pas kërkesave të familjarëvetë viktimave të Gërdecit, ka marrë vendimin për të rihapur çështjen për rigjykimin e ish-Ministrit Fatmir Mediu.

Ndërkohë është zbardhur edhe vendimi i Gjykatës së Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar për ish-ministrin e Mbrojtjes Fatmir Mediu.

Marketing në FieriWeb

Sipas Gjykatës, afatet e parashkrimit janë respektuar sepse Mediu është marrë i pandehur që në vitin 2009.

“Nuk është gjë e gjykuar. Afatet e parashkrimit janë respektuar se është marrë i pandehur që në vitin 2009. Pengesa e imunitetit ishte përkohshme. Rënia e kushtit për imunitetin konsiderohet fakt i ri që hap rrugën e gjykimit”, thuhet në vendimin e gjykatës.

Marketing në FieriWeb

Marketing në FieriWeb

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button