COVID-19

Si të kuptoni se trupi juaj po prodhon shumë antitrupa për të luftuar Covid-19, ekspertët zbulojnë një gjendje të veçantë të lëkurës (FOTO)

“Gishtërinjtë Covid” është një gjendje e lëkurës e krijuar si efekt anësor i përgjigjies së sistemit imunitar për të luftuar virusin sipas një studimi të ri.

Siç raportojnë mediat e huaja, simptoma rezulton në inflamacion dhe skuqje në duar dhe këmbë e cila mund të zgjasë për muaj të tërë.

Marketing në FieriWeb

Zakonisht zhvillohet brenda një jave deri në katër javë pasi është infektuar dhe mund të rezultojë në gishtërinjtë e këmbëve teksa ato do të enjten ose të ndryshojnë ngjyrën.

Studiuesit para se ky rast të publikohej në British Journal of Dermatology, ekzaminuan 50 njerëz që kishin kaluar Covid-19 dhe që kishin simptoma të ngjashme.

Marketing në FieriWeb

Ata kuptuan se kjo është një përgjigjië imune e niveleve të larta për të si siguruar sa më shumë antitrupa për tu mbrojtur nga virusi.

Marketing në FieriWeb

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button