AKTUALITET

Sot është 75-vjetori i krijimit të Shërbimit Zjarrfikës!

Zjarrëfiksit duhen respektuar dhe vlerësuar pasi janë heronj të heshtur të cilët ballafaqohen me zjarrin ku shpeshherë ky ballafaqim është më i madh se sa fuqia e një njeriu të zakonshëm. 🚒 🧑‍🚒 🚁 🧑‍🚒 🚑

Mirënjohje dhe respekt pafund për këta heronj të heshtur të cilët me punën, përkushtimit dhe këmbënguljen e tyre në çdo rast kanë dhënë kontributin e tyre për fikjen e zjarreve megjithë temperaturat e larta, erën dhe terreneve të vështira si dhe shpëtimin e jëtës së qytetarëve .🚒 🧑‍🚒👏

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

FieriWeb i jep nje falenderim te veçantë te gjith flotës së zjarrëfiksve te Fierit si edhe gjithë flotës ne mbar vendin. Faleminderit!

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"
Reklama në FieriWeb - Sisteme Ngrohje "BLLOSHMI"

Reklama në FieriWeb - "Veronesi" Caffe

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button