AKTUALITET

Të ndihmojmë Mane Lumanin, mjeshtri vlonjat i humorit në gjendje të rënduar! Nevojitet ndërhyrje urgjente në Itali (DETAJET)

Mane Lumani, një nga 4 Parodistët e Vlorës, është duke kaluar një gjendje të rënduar shëndetësore!

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Në heshtje dhe larg vëmendjes së opinionit, Mania i humorit shqiptar vuan pamundësinë financiare për një ndërhyrje kirurgjikale në zemër dhe prostatës.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Mania është një nga ata të Katërt, të cilët si rrallë gjëra në këtë jetë u simbolizuan me emrin e qytetit!

Familja e artistit ka shpërndarë në rrjetet sociale numrat e llogarisë duke kërkuar ndihmën e dashamirësve të artit dhe të Manes

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

23 vjet më parë, pikërisht në nëntor të vitit 1998, qyteti u sensibilizua dhe u solidarizua me problemet e para shëndetësore të Metit të shtrenjtë, duke i mundësuar ndërhyrjen mjekësore në Itali.

Reklama në FieriWeb - Sisteme Ngrohje "BLLOSHMI"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button