COVID-19

Trombozë dhe goditje në tru/ Vaksinat AstraZeneca dhe J&J rrezikojnë të “zhduken” nga tregu 

Vaksinat AstraZeneca dhe Johnson & Johnson rrezikojnë të “zhduken” përgjithmonë nga tregu i vaksinave anti-covid.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

La Stampa shkruan se Agjencia e barnave Europiane, po studion efektet anësorë të këtyre vaksinave.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Dyshimet deri më tani janë se kanë shkaktuar forma të veçanta të trombozës, hemorragji, goditje në tru dhe ishemi.

Në javët në vijim do të kryhen studime për të patur një përcaktim më të saktë të incidencës së rasteve ndërmjet të vaksinuarve dhe të pavaksinuarve”, ka thnënë një burim autoritar i EMA-s.

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

Ndërkohë, Italia dhe Evropa po përdorin më së shumti vaksina të tjera.

Reklama në FieriWeb - Sisteme Ngrohje "BLLOSHMI"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button