AKTUALITET

U godit dhe zgjidhja alternative! Cila eshte arsyeja e 3-fishimit te cmimit te gazit brenda nje viti?!

Nga Arlind Rusto:

U godite dhe zgjidhja alternative!
Mesa duket tregu dhe monopoli nuk lejojne dhe s’kane per te lejuar kurre masen te shfrytezoje zgjidhjet per te rritur rezervat ekonomike!

Marketing në FieriWeb

Ne fund do i japim Cezarit ate qe i takon Cezarit, do shkoje paraja tek paraja!
Kjo eshte gabim!

Nje pjese e madhe gazin e kishin edhe si alternativ per te gatuar apo ngrohur e mos te harrojme qe po afrohet dimri!

Marketing në FieriWeb

•Cila eshte arsyeja e 3-fishimit te cmimit te gazit brenda nje viti?!
•Perse rritet pikerisht gazi me 40 – 50 leke,brenda 3 mujorshit, ndersa nafta dhe benzina si gjithmone ulen dhe ngrihen me nga 10 – 15 leke?!
•Harroi “politika” qe na kalon TAP-i posht kembeve?!!

Kjo eshte e qellimshme, dashakeqe dhe duhet zgjidhur sa me shpejte! 😡😡

Marketing në FieriWeb

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button