RAJONI

U vra para një karburanti në Greqi, biznesmeni shqiptar mbante dokumente të falsifikuara

Biznesmeni i vrarë Greqi para një jave Marius Dhiamandi përdorte dokumente të falsifikuara nga një organizatë kriminale greke e cila u shkatërrua ditën e sotme.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Për çdo helenizim grupi kriminal që falsifikonte dokumente merrnin 30 mijë euro. Ata ia dolën të “pastronin” kriminelët mizorë, kryesisht shqiptarë, duke i bërë grekë, duke u dhënë ID të reja, pasaporta.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Fitimet e organizatës kriminale të drejtuar nga një oficer i EL.AS dhe 34 efektivë policie të përfshirë në total, 9 prej të cilëve të arrestuar, kanë kaluar 5 milionë euro në tetë vitet e fundit.

Është karakteristik se deri më tani janë konfiskuar më shumë se 600 mijë euro ndërsa në kasafortën e oficerit drejtues janë gjetur vetëm 320 mijë euro.

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button