AKTUALITET

Ura e Darzezes gati per sezonin turistik 

Janë ende vetëm disa ndërhyrje të vogla për të finalizuar ndërtimin e Urës së re të Darëzezës, që do të krijojë një akses më të madh për vizitorët e këtij bregdeti të mrekullueshëm, kryesisht në prag të sezonit veror 2022.
Ndërtimi i kësaj ure do të lehtësojë lëvizjen e qytetarëve dhe automjeteve, duke garantuar stabilitet dhe siguri, falë investimit të Qeverisë Shqiptare nëpërmjet fondeve të FSHZH-së.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button