AKTUALITETVIDEO

VIDEO/ Radhë kilometrike në autostradën Lushnje-Fier, banorët protestojnë kundër vendosjes së barrierave metalike

Radhë në të dy anët e autostradës Lushnje-Fier janë krijuar mëngjesin e kësaj të shtune, pasi banorët protestojnë kundër vemndosjes së barrierave.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Sic shihet nga videot e siguruara nga FieriWeb, qindra makina presin në radhë për të kaluar, ndërkohë Policia ka shkuar në vendngjarje për të bërë të mundur lirimin e rrugës.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Banorët e zonës kundërshtojnë vendosjen e barrierave metalike, prandaj dhe janë mbledhur në protesë dukebllokuar rrugën.

20 minuta u mbajt e bllokuar rruga Lushnje-Fier nga protestuesit që kundërshtojnë vendosjen e barrierave metalike. Tani autostrada u hap per kalimin e automjeteve duke liruar kështu trafikun prej 3 km që ishte krijuar.

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button