AKTUALITET

Vrasja e Artan Santos, flet Rezart Taçi: Kam dëshmuar në prokurori, unë isha i informuar mbi veprimtarinë e tij

Biznesmeni Rezart Taçi ka folur edhe për vrasjen e Artan Santos, ku ka rrëfyer se ka qenë një nga personat që ka dëshmuar në prokurori, për shkak se ishte i informuar për veprimtarinë e Santos.

I pyetur snëse Santo ishte i përfshirë në borxhin 75 milionë euro të Taçit te një bankë zerbajxhanase, biznesmeni është shprehur se Santo nuk kishte asnjë lidhje me këtë shumë, përveç faktit se paratë ishin depozituar në bankën që ai drejtonte.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

“Zoti Santo nuk ka asnjë rol përsa ai përket shifrës 75 milionë euro. Santo ka qenë drejtor i një banke ku ne depozitonim shifra të ndryshme të bizneseve tona. Roli i tij në marrjen e kësaj shumë është thjesht i një banke depozituese.

Jam pyetur jo si një perosn nën hetim, por  si një person i informuar mbi veprimtarinë e zotit Santo, sepse kisha një lloj informacioni për veprimtarinë e ti. Nga informacionet që unë kam, sipërmarrësi azer nuke  fajësonte për asgjë dhe kishin një marrëdhënie korrekte”, tha Taçi.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button