AKTUALITET

Zgjidhet drejtori i ri i RTSH, kush është Enkelejd Joti që mori 7 votat e Këshillit Drejtues

Këshilli Drejtues i RTSH-së ka zgjedhur këtë të hënë drejtorin e ri, pas votimit të nëntë anëtarëve të bordit.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Me shtatë vota apo tre të pestat, në krye të RadioTelevizionit Shqiptar është zgjedhur Enkelejd Joti.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Katër kandidatë ishin në garë, përfshi Iris Luarasin, Laureta Roshin dhe Moza Haxhiaj.

Joti ka mbajtur më herët postin e drejtorit të përgjithshëm të Top Media-s, për 12 vjet rresht, që nga 2003 deri në dhjetor të 2015 kur ai dha dorëheqjen.

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

Ai ka kryer studime në fushën e ekonomi-financës, dhe vjen me më shumë se një dekadë eksperiencë menaxheriale në një prej kompanive më të fuqishme mediatike.

Gara u hap pas arrestimit të ish-drejtorit Thoma Gëllçi, për korrupsion me tenderat, ndërsa aktualisht këtë post po e mban provizorisht Martin Leka. Drejtori i RTSH-së votohet në Kuvend.

Reklama në FieriWeb - Sisteme Ngrohje "BLLOSHMI"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button