BOTA

24-vjeçarja merr pĕng adoleshenten që njohu në festë, më pas ndodh më e keqja

Një grua 24-vjeçare ka marrë pè’ng një vajzë të mitur 14-vjeçare. Dyshohet se ato ishin takuar për herë të parë në një festë dhe pas kësaj u bënë shoqe në rrjetet sociale.

24-vjeçarja Elham Naaman , duke përfituar nga mosha e mitur e vajzës, e ka rrëm býer, më pas e ka përdhú nuar dhe i ka dhënë he’róinë. Sipas pólicisë mësohet se Naaman dhe vajza e re u takuan më 5 qershor.
Teksa po hipnin në makinë vajza dyshohet se u përdh únua nga një burrë i panjohur, i cili ishte ulur brenda. Sakaq e mitura u përdhú nua sërish në një dhomë hoteli ku u mbajt pèng deri më datën 6 korrik.

Marketing në FieriWeb

Gjatë kësaj kohe dyshohet se ka ndodhur edhe drógimi i vajzës kundër vullnetit të saj. Pólicia pretendon se dy gra të tjera dhe një burrë ishin përfshirë.

Marketing në FieriWeb

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button