BOTASHOWBIZ

Bota artit në zi/ Ndërron jetë aktori i njohur

Pas be tejës me kancerin ka vde kur aktori i njohur, Granville Adams.
Ai vdi q në moshën 58 vjeçare.

“Natën e mirë, princ i ëmbël/ dhe vallëzo me engjëjt që të këndojnë ty”, shkroi Tom në Instagram.
Në janar, Tom dhe ylli i Ozit, Dean Winters kishin filluar një fushatë ‘GoFundMe’ për të ndihmuar Granville dhe familjen e tij për t’i mbuluar shpenzimet e mjekimit.
Kujtojmë që Adams u shfaq në të gjashtë sezonet e “Oz”, së pari në një rol mysafir dhe më vonë u ngrit. Ai gjithashtu luajti në “Vr asja e NBC”, “Jeta në Rrugë” dhe “Perandoria e Fox”.

Marketing në FieriWeb

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button