AKTUALITET

Çmenduri në rrugët e Ish-Bllokut, makina ‘fluturon’ me 180km/h (VIDEO)

Në një kohë që aksidentet rrugore po marrin thuajse çdo ditë jetë njerëzish, ndërgjegjësimi për këtë duket se vazhdon të jetë në nivele të ulëta.

Shkaqet e aksidenteve janë nga më të ndryshmet, duke nisur që nga rrugët pa standard, mungesa e sinjalistikës apo tejkalimi i shpejtësisë.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Së fundmi një video në përmasat e skandalit eshte shperndare nga faqja “AKSIDENTE_RRUGORE”, ku një i ri shihet duke ecur me shpejtësi “skëterrë” prej 180 km/h në zonën e ish-Bllokut në kryeqytet.

Vihet re se në korsinë tjetër qarkullojnë automjete si dhe këmbësorë në trotuar apo që duan të kalojnë në krahun tjetër të rrugës.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Rasti duket vërtetë serioz, pasi një shpejtësi e tillë në një zonë të banuar dhe ku lëvizja e njerëzve është e madhe, mund të bëhet shkak për ndonjë aksident të mundshëm tragjik. Pritet që autoritetet të marrin masa.


Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"
Reklama në FieriWeb - Sisteme Ngrohje "BLLOSHMI"

Reklama në FieriWeb - "Veronesi" Caffe

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button