BOTAKURIOZITETESHËNDETITË NDRYSHME

E pazakontë! Gruaja lind fëmijë në pompë të benzinës

Një grua ka lindur fëmijë në një pompë benzine në Angli.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Stephanie Richardson mirëpriti fëmijën e saj Lucy, në pjesën e pasme të një kamioni, në 4:30 të mëngjesit të së premtes.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Lindja ndodhi pas trafikut të madh të krijuar nga kriza aktuale e karburantit.

Për fat të mirë për Stephanie dhe partnerin Matthew Varley, dhe mamia e tyre ishin në dispozicion për të siguruar që fëmija i tyre i tretë të mbërrinte në mënyrë të sigurt.

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

Fatmirësisht, mamia ishte në gjendje ta çonte Lusin në mënyrë të sigurt në spital. Stephanie e nderoi maminë e saj dhe Matthew për pjesën e tyre në sjelljen e Lucy në botë, shkruan Dailystar.

Ajo tha: “Unë jam shumë me fat që kam një shoqe mami me shumë përvojë. Ajo është e njohur në atë zonë, ajo ka sjellë në jetë fëmijën e të gjithëve. Ajo ka ndihmuar në lindjen e foshnjeve në parkun e makinave në spital më parë, por kurrë në një pikë karburanti”.

Reklama në FieriWeb - Sisteme Ngrohje "BLLOSHMI"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button