KRONIKËVIDEO

Forcat Shqiponja operacion ‘Blic’ në Fier, kontrolle për persona të shpallur në kërkim (VIDEO)

Një aksion ‘Blic’ po zhvillon policia e Fierit, në qendër por edhe në vendet hyrse e dalëse të Qytetit për të evidentuar element të veprave penale të ndryshme si dhe persona të dyshuar apo të shpallur në kërkim. Në aksion marrin pjesë skuadra ‘Shqiponja’,

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Automjetet që kryejnë manovra të rrezikshme si dhe makinave u bëhet kontroll fizik dhe të dokumentacionit. Deri në këto momente nuk raportohet për asnjë person të shoqëruar.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button