AKTUALITETLAJMI FUNDIT

LAJM I FUNDIT / PLAS tjetër SKANDAL, del DATABAZA me TARGAT e automjeteve të mbi 530 MIJË QYTETARËVE

Nuk kanë të ndalur skandalet me rrjedhjen e të dhënave personale të qytetarëve shqiptarë.

Ditën e sotme është bërë e ditur ekzistenca e një databaze me të dhëna për targat e automjeteve për më shumë se 530 mijë qytetarë.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Databaza posedon të dhëna si marka, modeli i automjetit, targa, poseduesi dhe numri i kartës së identitetit.

Kjo listë e punuar në programin “Exel” është e ndarë në dy kategori, makinat dhe targat për qytetarët, 530452 të tilla,  si dhe automjetet e kompanive, 61513 të tilla.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Në kategorinë e dytë, janë të regjistruara edhe targat e ambasadave përkatëse në vendin tonë,i institucioneve dhe organizatave ndërkombëtare.

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"
Reklama në FieriWeb - Sisteme Ngrohje "BLLOSHMI"

Reklama në FieriWeb - "Veronesi" Caffe

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button