AKTUALITET

Rrëshqitja e dherave bllokon aksin Vlorë-Orikum, Prefekti: Kanë shkuar 4 fadroma, brenda disa orësh zhbllokohet rruga

Prefekti i Vlorës, Flamur Mamaj, ka rrëfyer se si paraqitet situate në aksin Vlorë- Orikum, pas rrëshqitjes të një masivi të madh dheu.

Ai tha se në terren janë angazhuar puntorët me mjete për të bërë të mundur zhbllokimin e këtij aksi dhe për të siguruar në vazhdimësi grykën e rrjedhjes së këtij volumi të madh dherash.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

“Sipërfaqja e dherave të rrëshqitur është 1 mijë metër kub dhe akoma nuk jemi të bindur nga kanë ardhur gjithë kjo rëshqitje masivi. Nuk mund të flas më shumë në kushtet e errësirës dhe pa parë situatën konkrete në terren. Shpresojmë që me angazhimin e katër mjeteve fadromë dhe disa vetëshkarkueseve të bëjmë të mundur për disa orë zhbllokimin e rrugës.”, tha ai.


Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button