AKTUALITET

Shoqata e Gazetareve Fier ka shpallur sot fituesit, ‘Gazetari dhe operatori me I mire per vitin 2021’. ”Gazetarin Anxhelo Shyti dhe operatorin Artan Mara me “Çertifikatë Vlerësimi”

Shoqata e Gazetareve Fier ka shpallur sot fituesit, ‘Gazetari dhe operatori me I mire per vitin 2021” .

Permes nje aktiviteti te Shoqates se Gazetareve Fier , ishte njoftuar edhe per vleresimin qe do te behej per gazetarin dhe operatorin me te mire te vitit 2021, te cilet do te vleresoheshin me nje certifikate mirenjohje per kontributin e tyre si gazetare dhe operatore .

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Pas fjales se rastit nga kryetari I Shoqates Kristaq Thano, i cili ka vleresuar punen e gjithsecilit kolege ne profesionin e tyre jane shpallur dhe fituesit e lartpermendur.

Gazetari Anxhelo Shyti
Operatori Artan Mara

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button