LIFESTYLESHOWBIZVIDEO

VIDEO/ Beniada ‘çmendet’ dhe ngre fustanin, i tregon të pasmet ariut

Këtë javë, në ‘Big Brother VIP’, është futur një ari, i cili provokon banorët, dhe këta të fundit nuk duhet të reagojnë.

Disa e kanë kapur me sportivitetet duke bërë veprime e reagime të ndryshme kundrejt tij. Reagimi i cili bëri ‘boom’ ishte ai i Beniadës.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Duke shkuar në shtrat ajo e provokoi ariun me të pasmet teksa heq fustanin dhe ekspozon format e saj.


Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"
Reklama në FieriWeb - Sisteme Ngrohje "BLLOSHMI"

Reklama në FieriWeb - "Veronesi" Caffe

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button