POLITIKË

Balla ne Fier : “Opozita te ver mend, mos të bojkotoj zgjedhjet“

Kreu i grupit parlamentar ne PS Taulant Balla nga Fieri ku ka marre pjese ne festen e 77 vjetorin e Clirimit te qytetit eshte shprehur edhe per zhvillimet e fundit politike ne vend .

Balla eshte shprehur se PS nuk nxiton te jap deklarata per ceshtjen e zgjedhjeve vendore te 2019 pasi sot del dokumenti zyrtar i Komisionit te Venecias . Megjithate ka thene Balla ,Komisioni i Venecias eshte shprehur nje here per ceshtjen e zgjedhjeve vendore te 2019 dhe ato jane te mbeshtetura teresisht ne kushtetut nderkohe qe vendimi i bojkotit nga opozita bie ndesh me traditen demokratike qe promovohet permes zgjedhjeve.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Ky ehste nje mesim per opoziten per vendimarrjet qe kane cuar ne bojkot te zgjedhjeve apo parlamentit. Balla ka percjelle permes medias nje hap te rendesishem te kuvendit te shqiperise per paraqitjen e nje nisme qe do ti paraqitet kuvendit nga 1 e 5 -ta e deputeteve per ndryshimin e kushtetutes me qellim hapjen rruge te shtytjes se mandatit te komiaionti te posaceme te verifikimit deri ne 2024

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button