AKTUALITET

Bie euro, rritje e lehtë e dollarit dhe paundit britanik, këmbimi valutor për ditën e sotme

Në këmbimin valutor të ditës së sotme vihet re një rënie e lehtë e monedhës euro ndërsa dollari, paundi britanik dhe franga zviceriane kanë pësuar një rritje të ndjeshme.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Më poshtë njihuni me këmbimin valutor të përditësuar:

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Valuta Blihet Shitet

Euro, 121.9 121.6

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

Dollar, 105 105.8

Paund, 143.6 144.6

Reklama në FieriWeb - Sisteme Ngrohje "BLLOSHMI"

Franga, 113.8 114.7

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button