AKTUALITET

Demet e Vjoses, nisin inspektimet ne terren. Ja postimi i kryebashkiakut të Fierit Armando Subashi.

Nisëm inspektimin në terren për të parë nga afër dëmet qe ka shkaktuar Vjosa gjatë orëve të vërshimit dhe për më tepër, për të diskutuar me banorët e prekur nga kjo situatë rreth nevojave që ata kanë në vazhdimësi.


Edhe pse të gjithë e dimë që prurjet e lumit Vjosë ishin si asnjëherë më parë, kurse pasojat shumë herë më të pakta, por kur e dëgjojmë nga vet banorët ndihemi krenarë. 📌Investimet e vazhdueshme që kemi bërë dhe vazhdojmë të bëjmë në sistemin kullues, si dhe në argjinaturën e lumit Vjosë dhanë rezultat.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Do të intesifikojmë ndërhyrjet në ato pika të cilat paraqitën problematikë gjatë periudhës së reshjeve.
📌Ndërkohë Shtabi i Emergjencës dhe gjithë strukturat e ngritura vazhdojnë të jenë në terren për t’u ardhur në ndihmë të prekurve nga përmbytja.


Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"
Reklama në FieriWeb - Sisteme Ngrohje "BLLOSHMI"

Reklama në FieriWeb - "Veronesi" Caffe

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button