POLITIKË

“Duhet të mbani moratorium heshtjeje për 10 vite kur bëhet fjalë për energjinë”, Rama-opozitës: Ne na financojnë tregjet e huaja se jemi më të besueshëm

Rama në Kuvend:
“Patjetër të gjithë duhen mbrojtur por nga dalin këto të ardhura, kjo është temë tjeter ne dpo vijme me një konsultim ndërkombëtar se sis do shpërndahet barra e kësaj krize. 

Ne dalim tregjev dhe nese do kishim borhe jashte kontrollit , nuk të merr dot njerti financim dhe kjo ndodhi shumë shpetj, Shqipëria do marre dhe do kërkojë finanncim sepse është një faktor pa risk, nuk është në atë gjendjen para se ju të largoheshit dhe u detyruat të bënit akrobacira me Bankën e Shqipërisë për ato 35 milionëe euro për të cilat e kishit litarin në fyt.
eNERgjinë e cuat në një drexhe që cfardo të bëjmë ne, ju duhet të heshtni për 10 vite të jen si gjithë ata që kanë ardhur për here te parë në këtë sallë.

Marketing në FieriWeb

Moratorium për heshtje
thua zbrazet, cfare zbrazet? Vazhdoni ti bëni shqiptarët për budallenj dhe gjithmone opas zgjedhjeve coheni të habitur me masakrat, cilat masakra.nUK është sekret, është fakt publik që e blejme shtrenjt dhe e shesim lire për një arsye të thjeshte sepse nuk kemi ende sot kapacitet për të mbajtur rezerva hidrike pertej limtit të lejuar. Dhe kur uji vjen nga qielli më shume se c duhet ne duhet ta derdhim , sic ju benit katastrofa por ndryshe nga ju sot Skavica nuk është një ënderr por një projekt në proces..Krijimi i kapacitetit për rezerve do na beje ne që të vendosim se ku e shesim energjine jo nga halli por duke ndjekur momentin kur kërkes është me e larte.Rreth e rrotull kur ne duam ta blejme është kerkesa e larte në pikun e thatësirës, në planin tonëe kemi gjetur një zgjidhje të ndërmjetme.
Ku i ke faktet, si po bie konsumi kur importet pa energjine jane rritur 78%. Ca janë këta njerz qëe harxhojne leke per mallra\
Kur kursimet e vogla sot në banka janë më lartë se kurre dhe po flas për ato të njerëzve të zakonshem.
Mbi c baze janë këto akuza apo se e vendose vete, po e ke treguar se me cmimet e rrugeve ke pas nje raport shumë më të shtrembër se me aritmetiken.

Ka një ndryshim me cmimin e kontratës me përfundimin e punimeve që bënit ju kur një rrugë kapërcente limitin. PLLAKa e gramafonit është registruar qe në 2013, beni një të re aq më tëpër tani,

Marketing në FieriWeb

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button