SHOWBIZSOCIALE

E pranon Ardit Çuni! Flirtoi me Beniadën edhe pse kishte dikë tjetër jashtë?

‘S’mund të jemi tre!’. Është kjo tema për të cilën u diskutua këtë të diel në rubrikën ‘Trotuar’, ndërsa Arditi, ish konkurrent i BBV bëri një deklaratë për situatën që ai kaloi me Beniadën! 

I pyetur nëse gjatë kohës që flirtonte me Beniadën ka pasur edhe ndonjë tjetër flirtim me ndonjë vajzë jashtë, të cilës i kishte dhënë fjalën para se të hynte në shtëpinë më të famshme në Shqiëpri, Arditi e ka pranuar!

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Arditi: Shohim raste çdo ditë që kemi të bëjmë me njerëz të lidhur, të martuar, që bashkëjetojnë dhe kanë lidhje të tretë. Nuk mund të përgjithësoj sepse ka nga ata që respektojnë njëri tjetrin. Unë personalisht nuk do e kisha bërë, por…

Ervini: Nga ta dimë ne që në kohën që po flirtoje me Beniadën nuk ke pasur edhe një vajzë jashtë që i ke dhënë fjalën?

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Arditi: Që kam qenë duke flirtuar me Beniadën dhe kam qenë duke flirtuar me dikë tjetër para se t hyja në BBV, po është e vërtetë! Këtë e kam pranuar! Është ndryshe të jetosh aty brenda dhe ndryshe jashtë. Unë nuk e kam nis marrëdhënien aty brenda. Unë mund të flirtoj me të 30 po çështja është kujt i kam dhënë fjalën!

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"
Reklama në FieriWeb - Sisteme Ngrohje "BLLOSHMI"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button