BOTASHËNDETI

Mjekët gjejnë më shumë se 1 kilogram gozhdë dhe vida në stomakun e pacientit

Mjekët në Lituani kanë hequr më shumë se një kilogram gozhdë dhe vida nga stomaku i një burri i cili filloi të gëlltiste objekte metalike pas lënies së alkoolit.

Burri, i cili nuk u identifikua për arsye të konfidencialitetit të pacientit, u shtrua në spital në qytetin Klaipeda me dhimbje të forta barku.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Një ekzaminim me rreze X tregoi copa metali ku disa ishin deri në 10 centimetra.

“Gjatë operacionit tre-orësh me kontroll me rreze X, të gjithë trupat e huaj, madje edhe më të vegjlit, në stomakun e pacientit u hoqën,” tha kirurgu Sarunas Dailidenas.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

“Ne nuk kemi parë kurrë diçka të tillë,” tha Algirdas Slepavicius, kirurg kryesor në Spitalin Klaipeda për mediat lokale.

Mjeku tha se burri kishte filluar të gëlltiste objektet metalike muajin e fundit pasi kishte ndaluar pirjen. Pacienti ishte në gjendje të qëndrueshme pas operacionit, shtoi ai.

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"
Reklama në FieriWeb - Sisteme Ngrohje "BLLOSHMI"

Burimi: Agence France-Presse

Reklama në FieriWeb - "Veronesi" Caffe

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button