AKTUALITETBOTA

Në trenin drejt Romës me kokainë dhe Green Pass të dikujt tjetër, arrestohet i riu shqiptar

Një 18-vjeçar u arrestua mëngjesin e sotëm nga policia italiane për drogë.

Ai po udhëtonte me tren drejt Romës me një Gren Pass të dikujt tjetër.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Kontrollorja e trenit pasi ka konstuar se Gren Passi mbante tjetër emër nga ai i dokumentit të tij personal ka lajmëruar policinë.

Kur agjentët e identifikuan gjatë ndalesës së trenit në stacionin e Chiavarit, i riu shqiptar u shfaq i shqetësuar aq sa policët dyshuan dhe e detyruan të zbriste nga treni, duke e shoqëruar në zyrë.

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

Pas një kontrolli më të afërt, atij ju gjetën dy mbështjellës celofani me kokainë me një peshë totale rreth 170 gram.

Shqiptari u mor dhe u burgos në burgun e Genova Marassi.

Reklama në FieriWeb - Sisteme Ngrohje "BLLOSHMI"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button