BOTAKURIOZITETE

Një grua, është hapur me ndjekësit e saj në Tik Tok, duke pranuar se bashkëshorin e ndan me nënën dhe motrën e saj.

Një grua, është hapur me ndjekësit e saj në Tik Tok, duke pranuar se bashkëshorin e ndan me nënën dhe motrën e saj. Madi Brooks, nga SHBA, ka folur rreth mardhënies së saj, në profilin e saj TikTok ku ka rreth 92,700 ndjekës. Të përfshira në vidion e saj ka qenë nëna dhe motra e Brooks.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Në video ajo shprehet:

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Unë dhe mamaja ime jemi dy persona që e urejmë monotoninë dhe është diçka e mirë. E dini pse? Sa herë që nuk jam në humor, e lejoj burrin tim të shkojë me atë. Po, unë jam një grua e tillë. E lë nënën time ta ketë bashkëshortin tim disa herë në javë.

Prej momentit që videoja është shpërndarë ka marrë rreth 13,100 komente dhe 311,900 pëlqime. Por e reja nuk e ndan bashkëshortin vetëm me nënën e saj por madje edhe me motrën.

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

Ndër të tjera ajo shton:

Dëshironi të dini se si e mbaj burrin tim të lumtur? E lë “të luajë” me motrën time të vogël.

Reklama në FieriWeb - Sisteme Ngrohje "BLLOSHMI"

Video ka nxitur shumë kureshtje te shumë përdorues të TikTok, të cilët të habitur pyesin: Çfarë po ndodh? Ku jetoni aty?

Vitet e fundit, marrëdhëniet me shumë partnerë janë në rritje dhe po gjejnë rrugën e tyre në rrjedhën kryesore.

Burimi: DailyStar | Përktheu dhe Përshtati: JOQ ALBANIA

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button