AKTUALITET

Pamje të trishta nga Berati, dhjetëra qytetarë presin në radhë për bukë të ftohta, ose bukë dy ditëshe

Këto pamje të trishta vijnë nga qyteti i Beratit, mëngjesin e kësaj të enjteje. Dhjetëra qytetarë presin në radhë në një furrë buke, për bukë të ftohta.

Çmimet e bukës dhe të miellit prej ditësh janë shtrenjtuar në Shqipëri, kjo për shkak se kompanitë që operojnë në vendin tonë, vendosën që në bahskëpunim me njër-tjetrën të rrisin çmimin e miellit.

Marketing në FieriWeb

Si pasojë, të këtyre çmimeve të rritura vijnë dhe këto pamje nga Berati, ku qytetarët presin ën radhë, në shi,, për të blerë “bukë të ftohtë”, ose buka dy ditëshe që mbetet pa shitur në furra.

Marketing në FieriWeb

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button