AKTUALITETFIERI YNË TVVIDEO

Shefi i Sektorit të Qarkullimit Rrugor në DVP Fier Kryekomisar Valentin Florini intervistë për median në lidhje me masat e mara për parandalimin e aksidenteve rrugore.


Vetëm gjatë ditës së sotme janë vendosur mbi 400 masa për shkeljet të cilat janë burim aksidenti:

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

200 masa për tejkalim të normave të shpejtësisë.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

29 përdorim të aparatit celular gjatë drejtimit të mjetit.

27 për mosvendosjen e rripit të sigurimit.

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

49 masa administrative për parakalime të gabuara.

7 masa administrative për drejtim të motomjetit pa kaskë mbrojtëse.

Reklama në FieriWeb - Sisteme Ngrohje "BLLOSHMI"

82 masa për shkelje të ndryshme të rregullave të qarkullimit.

Kryekomisar Valentin Florini iu ka bërë thirrje qytetarëve që të bashkëpunojnë me Policinë Rrugore dhe të kontriubojnë të gjithë së bashku për rritjen e parametrave të sigurisë rrugore.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button