AKTUALITET

SKANDALI i PAGAVE, Prokuroria vendos SEKUESTRO mbi serverat e AKSHI-t, Drejtorisë së Tatimeve dhe Institutit të Sigurimeve

Prokuroria ka vendosur sekuestro mbi serverat e AKSHI-t, Drejtorisë së Tatimeve dhe Institutit të Sigurimeve, pas publikimit të listave me pagat dhe të dhënat personale të qytetarëve shqiptarë.

Vendosja e sekuestros është bërë me qëllim ndalimin e ndërhyrjes në server, në mënyrë që ekspertët të zbulojnë se cili ka qenë personi përgjegjës pë publikimin e këtyre të dhënave.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Kujtojmë se në dy ditët e fundit janë publikuar të dhënat personale të muajve janar dhe prill 2021 të më shumë se 630 mijë të punësuarve në Shqipëri, ndërkohë që kryeministri Rama u shpreh se kemi të bëjmë me një rrjedhje të të dhënave nga individë tb brendshëm dhe jo nga ndonjë sulm kibernetik.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"
Reklama në FieriWeb - Sisteme Ngrohje "BLLOSHMI"

Reklama në FieriWeb - "Veronesi" Caffe

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button