AKTUALITETBOTALAJMI FUNDITTË NDRYSHMETEKNOLOGJI

BlackOut për Instagram, Whatsapp dhe Facebook nga ora 17.30 në të gjithë Europen.

Raportet për një problem në funksionimin e rrjeteve sociale të Zuckerberg duke filluar nga ora 17.30 të hënën më 4 tetor.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Një keq shërbim po shkakton bezdi për përdoruesit e Facebook, Whatsapp dhe Instagram pasditen e së hënës 4 tetor duke filluar nga ora 17.30. Shumë raporte të problemeve që mbërrijnë në platforma të tjera dhe rrjete sociale nga e gjithë Evropa.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Dëmtimi i fundit që prek tre aplikacionet e ekosistemit të Mark Zuckerberg daton në 19 Mars dhe ai që ishte ende para 3 Korrikut 2019. Koha e ndërprerjes Marsin e kaluar zgjati 45 minuta.

Në rast të ndërprerjes së sotme, përdoruesit raportojnë probleme me qasjen në aplikacione, por edhe lidhjen me serverin dhe ngarkimin e përmbajtjes. Si çdo herë që ka joefikasitete, ironia e përdoruesve shpaloset në Twitter, të cilët janë gjithashtu të zënë me komentimin e rezultateve të zgjedhjeve administrative në Itali. Hashtags #whatsappdown, #instagramdown, #facebookdown gjithashtu kanë filluar.

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

Ndërkohë, falja e gjigantit vjen me një cicërimë që konfirmon problemet e vazhdueshme: “Ne po punojmë për të rivendosur shërbimin sa më shpejt të jetë e mundur, ndërkohë kërkojmë falje për shqetësimin”. E.P/FieriWeb

Reklama në FieriWeb - Sisteme Ngrohje "BLLOSHMI"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button