POLITIKË

Dekomunistizimi i PD mbetet akoma nje sfide politike aktive.

Nga Petro Koçi: “Dekomunistizimi i PD mbetet akoma nje sfide politike aktive. Antikomunizmi qesharak dhe komunist i PD nuk eshte rruga e duhur per te pastruar PD nga modeli i luftes se djathte te klasave.
Gare karnavalesh do ta quaja ate mes disa nostalgjikeve te mekur te Enverit dhe te alarmuarve qesharake ne PD qe e perdorin sjelljen e te pareve per te gjetur kauze politike.
Komunizmi ka vdekur!
Eshte shpallur “non grata” bashke me Saliun.”

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button