AKTUALITET

Falsifikuan dokumentat, jepet masa e sigurisë për ish-Drejtorin e Tokës në Vlorë dhe 2 të arrestuarit e tjerë

Ka nisur seanca gjyqesore kete te diel per ish-Drejtorin e Administrimit dhe Mbrojtjes së Tokës, pranë Këshillit të Qarkut Vlorë, Bardhyl Gjika dhe dy te arrestuarit e tjere per falsifikim dokumentash.

Bardhyl Gjika, Kreshnik Mino (Specialist i zyres per Mbrojtjen e Tokes), dhe Spiro Duni 9Perfituesi nga falsifikimi i dokumentave) jane 3 të arrestuarit për falsifikimin e dokumenteve të pronësisë në Këshillin e Qarkut Vlorë, te cilet pritet të mësojnë masën e sigurisë diten e sotme.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

2 punonjësit e Qarkut Gjika dhe Mino si dhe shtetasi tjetër Duni, dyshohet se kanë falsifikuar dokumenta  pronësie të një toke në Dhërmi.

3 të arrestuarit ndodhen në gjykatë..pritet vendimi i masës së sigurisë. Prokuroria ka kërkuar arrest me burg. Çështja gjykohet Enkel Peza.

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button