TEKNOLOGJI

Tashmë askush nuk do shohë dot nëse ju jeni online! WhatsApp vjen me opsionin e ri

WhatsApp është duke punuar vazhdimisht për të shtuar mundësi të reja dhe një në të cilën po punon do të jetë e dobishme për shumë konsumatorë.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Versioni beta i WhatsApp për Android tani ka një mundësi për të fshehur statusin e “parë” nga kontaktet specifike, ose aplikacionet e përdoruesve të përmendur. Opsioni është në fazën e zhvillimit aktiv për muaj të tërë dhe aktualisht është në dispozicion për ata që marrin pjesë në programin beta.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Kjo do të thotë se mundësitë e reja së shpejti do të jenë në dispozicion për këdo, raportojnë mediat e huaja.

Të gjithë ata që përdorin WhatsApp do të jenë në gjendje të vendosin statusin tuaj “të fundit” për të parë të gjitha, kontaktet e ndryshme, por jo për ta parë atë.

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

Lajmi është “kontaktet e mia përveç”. Kur ky opsion është përzgjedhur, kontaktet do të jenë në gjendje të zgjidhen për të cilat statusi i “fundit” do të jetë i padisponueshëm. Megjithatë, përdoruesi nuk do të jetë në gjendje të shohë statusin e personave duke fshehur të tyren.

Reklama në FieriWeb - Sisteme Ngrohje "BLLOSHMI"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button