POLITIKË

E BUJSHME/ Sali Berisha njofton PROTESTË: Në 20 Dhjetor i gjithë revolucioni kundër Ballkanit të Hapur dhe vjedhjes së hapur

Ish-kryeministri Sali Berisha ka njoftuar datën e protestës së parë të lëvizjes së tij. Ai u shpreh se në 20 dhjetor do të zhvillohet protesta e parë e “revolucionit”, e cila do të ketë 2 qëllime kryesore.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Sipas tij, do të protestohet kundër Ballkanit të Hapur dhe kundër vjedhjes së shqiptarëve.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

20 Dhjetori është protesta kombëtare e shqiptarëve. Revolucioni është në protestë. Protesta ka 2 qëllime kryesore. Së pari, kundër Ballkanit të Hapur. Së dyti kundër vjedhjes së hapur. Në datën 20 kombi ëhstë në protestë. Merr fundi skenari armiqësor anti-shqiptar i Ballkanit të Hapur. Kisha paralajmëruar se do ketë ditën e protestës kombëtare.

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

Reklama në FieriWeb - Sisteme Ngrohje "BLLOSHMI"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button