AKTUALITET

E FUNDIT/ Ambasada e SHBA njoftim për qytetarët amerikanë: Shmangni pjesëmarrjen në tubim, PD ka njoftuar protestë kundër rritjes së çmimit të naftës

E FUNDIT/ Ambasada e SHBA njoftim për qytetarët amerikanë: Shmangni pjesëmarrjen në tubim, PD ka njoftuar protestë kundër rritjes së çmimit të naftës

Njoftim i Plotë nga ambasada e SHBA në Tiranë

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Partia Demokratike (PD) e Shqipërisë ka njoftuar se do të mbajë një protestë në zyrën e Kryeministrit. Qëllimi i deklaruar është kundër rritjes së kostos së energjisë elektrike në Shqipëri. Kjo protestë mund të migrojë në vende të tjera në Tiranë, ose tubime të ngjashme mund të shfaqen në pjesë të tjera të qytetit. Kohëzgjatja e mbledhjes së pritshme është e panjohur.

Qytetarët amerikanë këshillohen të shmangin çdo tubim të madh në qytet. Ndërsa shumë ngjarje të mëdha publike mund të zhvillohen në mënyrë paqësore, disa situata mund të ndryshojnë shpejt dhe në mënyrë të paparashikueshme. Monitoroni mediat lokale dhe ndiqni udhëzimet e autoriteteve vendore të zbatimit të ligjit për informacionin më të fundit.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button