COVID-19

Mbyllet për një javë shkolla e Borshit, 7 mësues dhe disa nxënës janë infektuar me Covid.

Shkolla “Qazim Pali” në Borsh është mbyllur për një javë, mëson newsbomb.al. Shkak është bërë infektimi me Covid i disa mësuesve dhe nxënësve.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Fëmijët dhe nxënësit nga klasa e parë deri në të dymbëshjetën do të qëndrojnë për një javë në shtëpi, më pas në varësi dhe të situatës do të merret një tjetër vendim. Autoritetet janë detyruar të mbyllin shkollën pasi janë 7 mësues që janë pozotivë me Covid dhe disa nxënës.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

Mbyllja e shkollës “Qazim Pali” nga Covid, është rasti i parë pas fillimit të procesit mësimor që mbyllet një institucion arsimor.

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button