RAJONI

Shqiptarët ngrenë fort zërin në mes të Greqisë: Është bërë padrejtësi e madhe, kërkojmë që të vihet dorë dhe të gjejmë të drejtën tonë

Komuniteti shqiptar ditën e sotme është mbledhur në sheshin e Klauthmones duke ngritur fort zërin për të kërkuar të drejtat e tyre dhe njohjen e kontributeve që ata kanë dhënë ndër vite për shtetin fqinj.

Kërkesa kryesore e tyre është te shfuqizohet ligji qe thotë se duhen 40 vjet qendrimi ne Greqi per te fituar pension.

Reklama në FieriWeb - Bar "C'est la vie"

Eshte protesta e trete qe behet dhe per momentin qeveria Mitsotakis po rishikon kerkesen e tyre.

Komuniteti shqiptar që mori pjesë në protestë tha se kjo është një padrejtësi që është pranuar edhe në parlamentin grek.

Reklama në FieriWeb - “OAZI I PISHAVE”

“Protestojnë nga gjithë Greqia. Është bërë një padrejtësi e madhe. E kanë pranuar edhe në Parlament që është bërë padrejtësi ndaj minoritarëve. Kjo padrejtësi duhet korrigjuar. Nuk duhet të kishte ndodhur. Jemi të edukuar me ligjin dhe jemi shumë në rregull me problemin e sigurimeve shoqerore. Na vjen mirë që kemi mbështetjen e vëllezërve tanë shqiptarë. Kërkojmë që të vihet dorë dhe të zgjidhet,” tha një prej protestuesve.

Reklama në FieriWeb - Sisteme Ngrohje "BLLOSHMI"

Reklama në FieriWeb - "BUZI STORE"

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button